Mindfulness voor bedrijven
Mindfulness voor bedrijven
Er is meer dan voldoende bewijs om bedrijven te overtuigen dat mindfulness beoefenen toegevoegde waarde heeft. Een verhoogde focus, meer energie, hogere effectiviteit zijn een aantal voordelen voor medewerkers. En toch is er terughoudendheid om dit een plek te geven in de normale bedrijfsvoering. Wil je geïnspireerd raken, ervaring opdoen en een idee krijgen wat mindfulness kan betekenen voor jou en je bedrijf of heb je al een idee hoe mindfulness in wilt zetten maar weet niet hoe?
Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen:
  • Mindfulnes inspirtatie. Op 20 maart 2014 heb ik op een TEDx event een TED talk gehouden over de toepassing van mindfulness binnen organisaties. Wil jij, je bedrijf, jouw team geinspireerd worden? Dan neem ik deze TEDx inspiratie mee en laat je dan meenemen in de wereld van mindfulness.
  • Mindfulness introductie sessie. In deze 3 uur durende sessie stappen we in de wereld van mindfulness door middel van verschillende technieken en oefeningen.
  • Mindfulness 8 weekse in house training. Mindfulness gaat er niet over om op een comfortabele plek, thuis, mindful te zijn: het gaat juist om de integratie met het leven van iedere dag. Hoe kun je een mindful attitude hebben op je werkplek, met collega's? Deze in house training zet de eerste stap naar een mindful werkplek.
Neem contact op voor meer informatie.