Bram Manck
Bram Manck
Ik ben begonnen met werken in 1995 als consultant voor een adviesbureau. Ik was een toegewijd hard werkend persoon en van buiten gelukkig. Maar van binnen was ik onzeker, had ik twijfels, niet altijd tevreden over mezelf en ik miste richting.

In de jaren die volgde was ik altijd op zoek naar iets zonder te weten wat. Ik was aan het zoeken naar antwoorden op de grotere vragen van het leven en daarbij miste ik soms te genieten van de momenten die er waren.

In 2005 raakte ik geblesseerd, mijn enkel begon door te zakken met allerlei fysieke consequenties en doctoren die niet de juiste oplossing wisten aan te dragen. Lange tijd was ik aan het vechten tegen mijn ontbrekende richting, fysieke ongemakken en deed ik aan fitness om zo fit mogelijk te worden. Maar dat gebeurde niet.

Totdat ik in aanraking kwam met meditatie en mindfulness. Iets dat voor mij verbonden was met vooroordelen maar toen ik op een moment ondanks al mijn inzet weer eens niet kon lopen ben ik naar de 8 weekse mindfulness training gegaan en ik voelde me daarna zoveel beter!
 
 
Mijn enkel was niet beter, mijn vragen waren niet beantwoord maar ik voelde richting, acceptatie en vond meer rust met wat er was. Het maakte me ook meer positief tegenover anderen en mijzelf.

Zou het zo simpel kunnen zijn? Accepteren wat er is, meer bewust zijn van wat er op dit moment aan de hand is en meer open staan voor anderen en mijzelf?

Ervaring

Sinds 1995 werk ik in de advieswereld en vanaf 2003 in een financiële instelling. Jarenlang heb ik al het gevoel dat we veel "doen" maar niet de tijd nemen om ook even te "zijn" en heb ik besloten om mijn passie en interesse voor mindfulness te gaan delen. Binnen de financiele instelling organiseer ik introductie sessies en ben eigenaar van een community die groeit! Vanaf 2010 heb ik verschillende training gedaan over mindfulness, intuïtie en communicatie bij ontdekjezelf.com en heb ook de mindfulness trainersopleiding gevolgd aan het centrumvoormindfulness.nl. Ik volg hier ook periodiek specieke mindfulness trainersopleidingen.