Embrace Mindfulness
EmbraceMindfulness
De visie van EmbraceMindfulness is het toegankelijk en toepasbaar maken van mindfulness in het dagelijks leven. Het is mijn overtuiging dat als je meer inzicht hebt in jezelf en in de relatie met de mensen om je heen, je meer geïnspireerd raakt en meer in balans en in contact met jezelf bent. Mindfulness heeft een positief effect voor jezelf en op elkaar.

Mijn missie is om (young) professionals in een gezonde werk-prive balans te brengen en in energie te zetten.

Dit doe ik door:
- het trainen van aandacht: ervaren wat een mindful houding in je leven voor je kan betekenen;
- het stimuleren van eigen groei: vergroten van het contact met jezelf en hierdoor dichter bij je intuitie en gevoel komen;
- ervaren dat er een rustpunt is in jezelf dat ruimte biedt voor andere keuzes die beter bij je passen;
- mindfulness praktisch en toegankelijk te maken door oefeningen af te wisselen met theorie en opdrachten;
- integratie in het dagelijks leven: leren om te schakelen tussen doen en actief zijn versus rust en ruimte juist bij lastige situaties.

De sleutel tot jezelf zijn ben jij. Ik omarm hiervoor mindfulness, jij ook?

Embrace...

Iemand omarmen betekent de ander in de buurt laten komen, als uiting van genegenheid en begroeting. Omarmen gaat over echt ontmoeten en verbinden.

Het betekent ook bewust en met heel je hart aanvaarden van een uitdaging en gelegenheid die je krijgt. Omarmen over open staan voor iets nieuws. Als laatste betekent het ook iets nieuws met vertrouwen aannemen. Omarmen geeft richting, doel en betekenis..

...Mindfulness

Mindfulness gaat over (doel)bewust aandacht geven in het huidige moment zonder oordelen.

Mindfulness is de kunst van echt in contact komen met jezelf en op hetzelfde moment open zijn in het contact met de ander zonder oordelen of vooroordelen. Je bent je bewust van gevoelens, gedachten, emoties en je lichaam zonder hierin te blijven hangen.

Mindful zijn gaat om het accepteren wat er aan de hand is van binnen zonder hard te zijn naar jezelf, wat het ook is. Het is een staat van openheid, met een ontspannen en doelgerichte geest. Het is meer jij.